Og hvem er jeg så ?

Surprice surprice jeg hedder Sanne !
Jeg er 30 år, bor i Ansager i sydjylland.
Jeg er førtidspensionist. Jeg tegner, maler, skriver, laver mad, dyrker styrketræning og spinning, tager billeder af mad, læser, spiser mad, flyder i sofaen, Cykler, løber, går ture, hører HØJ musik og ser en masse gode film. Og hygger med familie og venner.Min historie er en af de længere, (men den bliver i skånet for, så her er det korte resume), da jeg som teenager fik en psykisk diagnose eller 2 eller 3 og måtte stoppe i skolen. Og derefter blev det jo kun værre. Jeg kæmpede en opslidende kamp imod mine dæmoner de næste 8-9 år, før jeg fik den rette hjælp og endelig kunne smide medicinen, og komme videre i verden. Nu stod jeg bare der, midt i 20'erne, vejede 121 kilo var lige flyttet i lejlighed med kæresten og hvad så...

Jeg brugte dagene foran computeren, fik lidt luft en gang imellem, da min kæreste med held forsøgte at vække min interesse for heste. (Ja chokkeret var verden, da jeg blev heste-pige). Madlavningen var noget der bare skulle overståes, så nemme retter med tomme kalorier og minimum smag.

Men det skulle være løgn skulle det. Jeg havde smidt medicinen og overlevet de abstinenser det nu engang førte med sig, så kunne jeg vel også smide de ekstra kilo jeg slæbte rundt på... Så jernviljen tog over, vaner blev ændret, og jeg startede i trænings center. I mellemtiden var vi flyttet på landet, og jeg satte mig for at gå min kæreste imøde, hver dag, når hun kørte hjem fra arbejde. Aktiviteten var røget i vejret, kiloene forsvandt stille og roligt og madvanerne ændrede sig også til det pænere.

Faktisk blev det lidt af en hobby at lave mad, og en konkurrence med migselv om at lave maden så fedtfattig som muligt uden at gå på kompromis med smagen.

Det hele virkede og jeg har indtil nu tabt mig 53 kilo. Og er oven i køber blevet gladere, har pænere hud og har meget mere energi. win win !

Så sad jeg der en formiddag i april 2013 og lurede opskrifter og madblogge på nettet, div videoer på youtube, og inspireret af min dejlige veninde Mia (som er veganer) besluttede jeg mig for at blive vegetar. Det var jo så nemt at jeg næsten ikke kunne tro det, og så kunne jeg jo ligeså godt tage det sidste skridt med, imod et bedre helbred, sundere livstil og en sundere planet. Så den 17. April 2013 blev jeg veganer ! Og min glæde ved at lave mad blev om muligt endnu større.

Ligeså længe jeg har haft en mobil, der kunne tage billeder. Ligeså længe har jeg været en af de der irriterende personer, der tager billeder af sin mad, uanset om man er på restaurant, eller spiser hos sviger mekanikken. Og det skulle da udnyttes. Så kære mad-blog-læsere. I er hermed blevet ofre for min trang til vise min mad frem (madporno), og oven i hatten bliver der sendt opskrift med (jeg læser bare artiklerne) !

Velkommen som tilskuer til min Veganske verden !

Forresten så har jeg en anden blog, som handler om lidt mere end maden i mit liv, kig endelig forbi, adressen er her: www.supernovasanne.blogspot.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar