søndag den 14. juli 2013

Blæsevejrs Frokost

Hvad er bedre til at helbrede selvmedlidenhed og hovedpine end en god film og lækker mad.
Mit bud i dag, er en stor tallerken fuld af farver og kærlighed. Div små tomater, ovnbagte kartofler og broccoli med marineret tofu.

Det er en ordentlig omgang frokost eller en let aftensmad til 1 person. Men uanset hvornår man spiser det kan man kun blive glad indeni og udenpå. Bare se farverne !

Du skal bruge :

En bagekartoffel
1/4 broccoli
Tomater
1/2 blok tofu (marineret som du selv lyster)

Set ovnen på 200 grader. Imens den varmer op deler du kartoflen i 2. Skær enderne af hver halvdel, så de står uden at vippe.
Rids tern i toppen, Ca en centimeter dyb. Pensl eventuelt med lidt olie.
Jeg har krydret den ene med paprika, salt og peber, og den anden med timian, rosmarin og salt.

Stil dem i ovnen i et ildfast fad i 45 minutter. Alt afhængig af størrelsen på kartoflen skal den måske have lidt længere tid.

Del broccolien i mindre buketter, salt dem, og lad dem få 15 minutter i ovnen, i fadet med kartoflerne, når det passer med at kartoflerne mangler 15 Minutter..

Tofuen skar jeg i strimler, og marinerede dem med vand, soya, ketchup, karry, hvidløg, paprika, salt, peber og spidskommen. Stegte strimlerne på panden i marinaden.

Stil det hele smukt på tallerkenen med tomaterne og så er der spiselig lykke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar