fredag den 21. juni 2013

Banan Quinoa Pandekager

Det er så smart for tiden, at fylde Quinoa i alt muligt lige fra bagværk, til gryderetter og dessert. Men heller ikke uden grund. De små perler er jo fyldt op med alt det gode vi har brug for. Så her er mit input til quinoa-i-altmuligt dillen. Banan quinoa pandekager.
  Selvfølgelig uden æg, mælk og andet animalsk.



Pandekagerne:

3 dl Mel
1 dl havregryn
½ dl Sukker
2 tsk Bagepulver
1 tsk Vanillesukker
1 dl kogt Quinoa (kogt med en smule salt)
1 moden most Banan
4 dl Vand eller ris/soya/havre drik (jeg bruger gerne 2 dl vand og 2 dl soyadrik).

Pisk dejen så den er rimelig jævn.
Steg pandekagerne i vegetabilsk fedtstof. Jeg plejer at lave dem små, da de bliver noget tykke, så er de nemmere at vende, og hyggeligere at spise ;)

Server med frisk frugt, Banan, Mango, Jordbær, kiwi...
Med Peanutbutter, marmelade, eller bare sigtet flormelis.




Portionen passer til 2 personer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar